Stefy
Broj poruka : 177 Godina : 27 Location : Kladovo, Srbija Reputation : 0 Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Banner sa Prue Čet Jan 07, 2010 10:52 pm | |
| | |
|
Mr. Wyatt Special member
Broj poruka : 2789 Godina : 30 Reputation : 5 Datum upisa : 16.08.2008
| Naslov: Re: Banner sa Prue Pet Jan 08, 2010 7:18 am | |
| Boje i coloring: Lep je coloring i dobro su ispale boje,ali mnogo su jake . Ocena: 3/5 Texture i brushevi: Pa nema textura osim ove svetlece,a ona se ne uklapa bas najbolje. Ocena: 2/5 Ideja: Lepa ideja,svidja mi se,ali mozda da si malo bolje uklopio ove njene 2,3 slike gore u levom uglu. Ocena: 4/5 Font: Pa ne svidja mi se nesto mnogo font i to sto je onako providan.(fali ti jedno L na kraju HalliwelL) Ocena: 3/5 Ostalo:Ne vidim druge greske. Ocena: 5/5 Zavrsna ocena: 17/25 Zavrsni komentar: Pa radu bih dao neku 3-.Svidja mi se rad,coloring je dobar,ali bi trebalo da je malo blazi,ovako bole oci kad gledas. Mogu ti reci da stvarno pocinjes da napredujes,trebao si da dodas neke texture bilo bi lepse i mozda da kada se potpisujes,nemoj da stavljas stroke na slova,jer je tako uocljivije. | |
|
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Banner sa Prue Ned Jan 10, 2010 7:29 pm | |
| Boje i coloring: OK je , ali si ga previse zazelenio . Ocena: 3/5 Texture i brushevi: Slazem se sa Wuckom , ni meni se ta svetleca bas ne uklapa , prejaka je . Ovde bi lepo isla neka fina svetleca zelena , malo slabija Ocena: 3/5 Ideja: SvidjA mi se ideja , lepa je , iako mi je rad malo prazan . Mislim , nije prazan jer da ima jos necega bio bi pretrpan , ali nekako je sve uklopljeno sa jednom slikom i dve malene Ocena: 3/5 Font: Font kao font mi je onako . Uklapa se . Svidja mi se sto je providan , ja bih jos dodala outer glow blagi beli , jer je vidljivost slova malo manja kod onog zbuna . Ocena: 3/5 Ostalo:Ne vidim druge greske. Ocena: 5/5 Zavrsna ocena: 17/25 Zavrsni komentar: Radu bih dala oko 2+ . Napredujes , ali mu fali neka jaka ideja , bolje texture i pozadine , vise slika i malo lepsi coloring , ali nije lose , napredujes , uz jos malo vezbe bice ti odlicni radovi | |
|
Stefy
Broj poruka : 177 Godina : 27 Location : Kladovo, Srbija Reputation : 0 Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Banner sa Prue Čet Jan 14, 2010 5:12 pm | |
| Hvala vam, možete lockovati temu. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Banner sa Prue | |
| |
|