Miss Demi Lover♥
Broj poruka : 228 Reputation : 0 Datum upisa : 15.05.2009
| Naslov: Selena Gomez banner Pon Dec 07, 2009 12:25 pm | |
| | |
|
Mr. Wyatt Special member
Broj poruka : 2789 Godina : 30 Reputation : 5 Datum upisa : 16.08.2008
| Naslov: Re: Selena Gomez banner Pon Dec 07, 2009 1:17 pm | |
| Boje i coloring: Lepe su boje,dobar je coloring,ali samo da ima manje zelene i slike su nekako izgubile na kvalitetu Ocena:2/5 Texture i brushevi:Dobra je texture,ovaj brush kao mesec mi se cini viskom. Ocena: 3/5 Ideja:Pa nije nesto posebno mastovita,ali lepa je ideja. Ocena: 3/5 Font: Ne svidja mi se font i nije se lepo uklopio. Ocena: 2/5 Ostalo:Ne vidim druge greske Ocena: 5/5 Zavrsna ocena: 15/25 Zavrsni komentar: Pa radu bih dao neku ocenu 2+...OK je rad,ali si trebala da izaberes kvalitetnije slike ,obrati paznju kod odabira fontova... | |
|
[Original] Ann ♥
Broj poruka : 278 Godina : 28 Location : Somwhere in the universe :DD Reputation : 0 Datum upisa : 04.12.2009
| Naslov: Re: Selena Gomez banner Pon Dec 07, 2009 1:22 pm | |
| Boje i coloring: Boje su lepe, ali je malo prenapadno Ocena: 3/5 Texture i brushevi: Ovaj brush kao mesec mi se cini kao visak. Ocena: 3/5 - Citat :
- Ideja:Pa nije nesto posebno mastovita,ali lepa je ideja.
Ocena: 3/5 Font: Pa m0gla si neki lepshi font! Ocena: 3/5 Ostalo:Ne vidim druge greske Ocena: 5/5 Zavrsna ocena: 17/25 - Citat :
- Zavrsni komentar: Pa radu bih dao neku ocenu 2+...OK je rad,ali si trebala da izaberes kvalitetnije slike ,obrati paznju kod odabira fontova..
| |
|
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Selena Gomez banner Pon Dec 07, 2009 4:26 pm | |
| Boje i coloring: Coloring je stvarno lep , ali je skroz unistio kvalitet rada i malo je kosa previse zelena . Inace , ostalo je fino uklopljeno . Ocena:3/5 Texture i brushevi:Dobra je texture,ali si trebala jos neki brush ili tako nesto staviti Ocena: 3/5 Ideja:Finu si ideju imala Ocena: 4/5 Font: Ne svidja mi se font i nije se lepo uklopio. Lepse je kad su ime i prezime u jednom redu ili da je prezime samo malo iznad imena , onako sa strane , ali nikako ne valja kad su jedno ispod drugog . Ocena: 2/5 Ostalo:Ne vidim druge greske Ocena: 5/5 Zavrsna ocena: 17/25 Zavrsni komentar: Biraj sledeci put HQ slike , da bi ti coloring poboljsavao rad , a ne unistavao . Coloring si dobro skontala , malo je previse zuto-zelen , ali vidis poentu . Koristi malo lepse poente i malo vise brusheva i tako tih stvari . Rad mi je takodje za 2+ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Selena Gomez banner | |
| |
|