*_Crazy Girl_*
Broj poruka : 270 Reputation : 0 Datum upisa : 14.03.2009
| Naslov: Selena Gomez Banner Uto Nov 17, 2009 1:01 am | |
| | |
|
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Selena Gomez Banner Uto Nov 17, 2009 6:41 pm | |
| Boje i coloring: Jako lepe boje , svidja mi se coloring , a sve su boje super uklopljene Ocena: 5/5 Texture i brushevi: Nema mnogo textura i brusheva , sto je OK , ali daje radu prazan izgled , bolje bi bilo da ima mozda jos neki beli brush Ocena: 3/5 Ideja: Ideja je onako , nije losa , ali nije nesto posebna , mogla si jos malo to sve ukrasiti , mozda povecati prostor i dodati jos nesto Ocena: 3/5 Font: Ne svidja mi se font , a i malo je prevelik . Bolje bi bilo da si ga malo smanjila i stavila u to belo dole , volje bi se uklopio Ocena: 3/5 Ostalo:Pa ne vidim nigde vise neke greske i nedostatke , jedino mi smeta sto je rad pomalo prazan , kao sto vec rekoh Ocena: 4/5 Zavrsna ocena: 18/25 Zavrsni komentar: Radu bih dala 3 . Lep je rad , super je coloring , ali mi je nekako skroz prazan , mozda da si stavila jos neku boju i razbila tu monotoniju . Ali to je jedan od tvojih starijih radova , tako da to uopste nije nimalo lose | |
|
Rockerka
Broj poruka : 344 Godina : 28 Location : Arandjelovac Reputation : 0 Datum upisa : 21.08.2008
| Naslov: Re: Selena Gomez Banner Sub Nov 28, 2009 8:55 pm | |
| Boje i coloring: Uklopljeno sve... Ocena: 5/5 Texture i brushevi: Mozda da je malo bolje smishljeno to mesto gde su svetle tachkice..... Ocena: 2/5 Ideja: Klasichno mi je...ali ispalo lepo... Ocena: 4/5 Font: Samo mi ime malo preveliko... ali font je sweet...... Ocena: 4/5 Ostalo:malo mi deluje....sa desne strane praznichavo.... Ocena: 5/5 Zavrsna ocena: 20/25 Zavrsni komentar: Suvishe mi vuche na narandzasto...znam da je sve verovatno namerno...da bude u tonu ali ok...sve ok ! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Selena Gomez Banner | |
| |
|