Krenule mi suze od owog widea... Tu je Milan uxwatio mog meda i stawio ga na klawijaturu! JOJ! E owo kad milan pewa i chucete wriske owaj najjachi sam ja! Bila sam u prwom redu i widecete da je Milan poslao poljuba MENI!!! I maxao mi nekoliko X i 2X mi poslao poljubac i uxwatio mog medu i kad je pewao kao neshto ne znam ni ja! UX!!!
Nency_krasiwa_4EWER!
Broj poruka : 301 Godina : 30 Location : Gde god da odem Milan ce uwek biti u mom srcu!!! Reputation : 0 Datum upisa : 29.07.2008
„Zvezde Granda“ Radmila Manojlović i Milan Stanković u vezi su već nekoliko nedelja, saznaje Kurir od izvora bliskog novopečenom paru. Naime, na oproštajnoj letnjoj turneji koju sedmočlana ekipa Grandovih zvezdica odrađuje nastupajući po Crnogorskom primorju Rada i Milan konačno su jedno drugom otkrili svoja osećanja i uplovili u idiličnu vezu.- Rada i Milan više ne žele da sputavaju svoje emocije. Konačno su se smuvali i to ne kriju od ostalih mladih grandovaca. Po ceo dan su zajedno, šetaju plažom, razmenjuju sitne nežnosti i poljupce pred svima. Često se mogu videti i u kombiju kojim putuju na nastupe kako se ljube, ne obazirući se na prolaznike, koji upiru prstom u njih - kaže naš sagovornik i dodaje:- Njih dvoje su oduvek bili bliski, uvek su se izdvajali i poveravali jedno drugom, a ljudi koji su se nalazili u njihovom društvu čekali su trenutak kada će između njih krenuti bujica emocija. Svi su očekivali da će se njih dvoje smuvati još prošle godine, ali nikad nije kasno, ceo život je pred njima.Inače, Rada je pre samo nekoliko meseci raskinula dvogodišnju vezu sa izvesnim Darkom iz Čačka, a pričalo se da se na taj korak odlučila jer već duže vreme ima simpatiju, o kojoj nije želela da priča. Njen dečko je čak jedno vreme bio i ofarban u plavo, a sada nema sumnje da ga je na taj korak naterala Rada kako bi je podsećao na Milana Stankovića. O Milanu se dugo raspredalo da li je homoseksualac ili ne, a s obzirom na to da je smuvao jednu od najzgodnijih pevačica Granda, svakako više nema mesta takvim pričama.
Nency_krasiwa_4EWER!
Broj poruka : 301 Godina : 30 Location : Gde god da odem Milan ce uwek biti u mom srcu!!! Reputation : 0 Datum upisa : 29.07.2008
Posto pise BEZ UVREDA samo cu ovo reci: Prezirem Zvezde Granda,cista kopija Idola.... A sto se tice Milana...pa u naslovu pise Bez uvreda xD A to kakav je bio prije granda...uh vidjela sam i ne bi zalila da nisam vidjela xD
Mr. Wyatt Special member
Broj poruka : 2789 Godina : 30 Reputation : 5 Datum upisa : 16.08.2008
ne znam..sorry ako je ovo uvreda ali ja ga ne mogu podnijet..sorry stvarno :i'm sorry:
Mekyy
Broj poruka : 32 Reputation : 0 Datum upisa : 08.11.2008
Naslov: Re: Milan Stankowic (BEZ UWREDA!!! ) Ned Nov 09, 2008 9:33 pm
Naca ::
Citat :
Njen dečko je čak jedno vreme bio i ofarban u plavo, a sada nema sumnje da ga je na taj korak naterala Rada kako bi je podsećao na Milana Stankovića.
jbt , sad ispade da swaki momak koji se ofarba u plawo to radi da bi izgledao kao Milan
Heheh.. da...Glupi su ti novinari!
Mekyy
Broj poruka : 32 Reputation : 0 Datum upisa : 08.11.2008
Naslov: Re: Milan Stankowic (BEZ UWREDA!!! ) Ned Nov 09, 2008 9:33 pm
Volim ga punoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rockerka
Broj poruka : 344 Godina : 28 Location : Arandjelovac Reputation : 0 Datum upisa : 21.08.2008
Naslov: Re: Milan Stankowic (BEZ UWREDA!!! ) Sub Dec 06, 2008 2:46 am
NE VOLIM GA...BEZ UVREDE ALI TO JE NEKA VRSTA NARODNJAKA, CIM PEVA U GRANDU.... NEKA HVALA , JA TO NECU SLUSHATI! IZVINJAVAM SE NJEGOVIM FANOVIMA, MENI SE JEDINO SVIDJA NJEGOV FRIZ I NISHTA VISHE!