| Photography is a way of living | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
kRoFnA
Broj poruka : 52 Godina : 29 Location : ..Somewhere over the rainbow... Reputation : 0 Datum upisa : 15.12.2009
| Naslov: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 10:24 am | |
| Anette PhotographyFeel the life!“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever... it remembers little things, long after you have forgotten everything.”Pa ovako, od nedavno se bavim fotografijom. Počelo kada sam se preselila u grad na moru, i uvek mogu da u'vatim neki lep pejzaž u sumrak. A volim i da slikam ljude, najviše svoju najbolju drugaricu. © Answer on every question: I'm awesome!“Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still.” © We're proud on Manchester“I take photographs with love, so I try to make them art objects. But I make them for myself first and foremost - that is important.” © Nature scrap shot“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.” That is all, folks!A sada, komentari :$ | |
|
| |
Kiss me or Kill me
Broj poruka : 222 Reputation : 9 Datum upisa : 20.02.2011
| Naslov: Re: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 10:46 am | |
| Preee su .... Koji aparat imas? | |
|
| |
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 11:03 am | |
| Aparat je malo slabiji, ali vidi se da imaš potencijala. Super teme za slike. | |
|
| |
Spirit Crusher Moderator
Broj poruka : 1529 Godina : 27 Location : In your nightmare Reputation : 35 Datum upisa : 07.02.2011
| Naslov: Re: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 1:03 pm | |
| Super slike | |
|
| |
(c)micy
Broj poruka : 577 Godina : 26 Reputation : 3 Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 2:36 pm | |
| Super ideje Slike su lepe... Mada mi se nesvidjaju efekti na nekim slikama i slike su previse maaale | |
|
| |
kRoFnA
Broj poruka : 52 Godina : 29 Location : ..Somewhere over the rainbow... Reputation : 0 Datum upisa : 15.12.2009
| Naslov: Re: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 5:25 pm | |
| - Kiss me or Kill me ::
- Preee su ....
Koji aparat imas? Hvala ti. Fotoaparat je Vivitar i njime su uzimane slike sa mojom drugaricom. Ove Nature sam uzimala sa mobilnog HTC Smart - Naca ::
- Aparat je malo slabiji, ali vidi se da imaš potencijala. Super teme za slike.
Tačno da je slabiji, ali OK je, nije ovo ništa profesionalno, zabave radi Hvala ti - Spirit Crusher ::
- Super slike
Hvala - (c)micy ::
- Super ideje Slike su lepe...
Mada mi se nesvidjaju efekti na nekim slikama i slike su previse maaale Hvala ti Kako misliš premale? Klikni na njih i otvoriće se u većoj rezoluciji O.o | |
|
| |
Teresa
Broj poruka : 12 Reputation : 0 Datum upisa : 15.06.2011
| Naslov: Re: Photography is a way of living Sre Jun 15, 2011 5:32 pm | |
| | |
|
| |
(c)micy
Broj poruka : 577 Godina : 26 Reputation : 3 Datum upisa : 12.12.2009
| Naslov: Re: Photography is a way of living Čet Jun 16, 2011 12:29 am | |
| Znam da trebam da kliknem na njih -.- xD Ali i kad kliknem najveca slika koja mi se otvori je 411x640 ... Kapiras na sta mislim Ali nije bitno vidim da si slikala i sa mobom xD | |
|
| |
kRoFnA
| Naslov: Re: Photography is a way of living Čet Jun 16, 2011 12:12 pm | |
| Pa dobro rezolucija mog fotoaparata je 600x400 a mobitela preko 2000 - tako da na mobitelu nije bas dobrokad ne smanjim, lepše izgledaju A ove sa fotoaparata su takve velicine | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Photography is a way of living | |
| |
|
| |
| Photography is a way of living | |
|