Isabella Swan Moderator
Broj poruka : 867 Godina : 29 Location : in Heaven. Reputation : 76 Datum upisa : 14.07.2010
| Naslov: Re: Nije za ljude koji se mogu lako uplasit..^^ Ned Sep 18, 2011 11:58 am | |
| Hvala.. ma ja volim eksperimentirati s kosom.. trenutna frizura je kovrcava (takva mi je kosa prirodna) sa dugim siskama... trenutno imam u planu postati crvenokosa.. vidjet cemo hocu li... jedini problem koji trebam rijesiti je mama..-.- nije bas sklona dopustanju takvih stvari..:/ | |
|
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Nije za ljude koji se mogu lako uplasit..^^ Ned Sep 18, 2011 12:27 pm | |
| Haha, moja bi se mene odrekla kada bih je to pitala | |
|
Isabella Swan Moderator
Broj poruka : 867 Godina : 29 Location : in Heaven. Reputation : 76 Datum upisa : 14.07.2010
| Naslov: Re: Nije za ljude koji se mogu lako uplasit..^^ Ned Sep 18, 2011 12:39 pm | |
| Hahah.. i moja je mene skoro..samo dobra stvar je u tome sto ju ja najcesce ne pitam.. pretprosle godine sam samo uzela pare i osla kod frizerke bez maminog znanja, nebi to bilo toliko glupo i nepromisljeno da nisam osla s duuuuugom kosom do struka a vratila se sa kratkom i krvavocrvenim pramenovima.. tocno se sjecam reakcije kad sam usla u kucu, prala je suđe i kad me vidjela ispo joj je tanjur..xD i onda sam naravno tjedan dana slusala njena pametovanja.. al pomirila se s činjenicom da joj kćer liči na papagaja.. | |
|
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Nije za ljude koji se mogu lako uplasit..^^ Ned Sep 18, 2011 1:31 pm | |
| A moji meni stalno zvocaju da se ošišam na kratko. A ja neću. xD | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nije za ljude koji se mogu lako uplasit..^^ | |
| |
|