LuUkA
Broj poruka : 185 Godina : 29 Reputation : 0 Datum upisa : 01.03.2009
| Naslov: Pregled seta Ned Jan 24, 2010 12:34 pm | |
| | |
|
Naca Administrator
Broj poruka : 15575 Godina : 30 Reputation : 101 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Pregled seta Ned Jan 24, 2010 1:51 pm | |
| Boje i coloring: Ne svidja mi se coloring , nekako mi izgleda kao da je slika samo prosvetljena , a i nekako mi je sve previse bledo Ocena: 2/5 Texture i brushevi:Dobar izbor pozadine , ali mi je nekako tu sve prazno , trebao si jos neki brush ili nesto tako staviti Ocena: 3/5 Ideja: ok ideja , mada malo prazno sve Ocena: 3/5 Font: Dobar je font Ocena: 5/5 Ostalo:Super je sve iseceno , ali se ipak vide male greske kod kose . Ne svidja mi se sto taj ram prazan stoji , trebao si neku sliku unutra staviti Ocena: 4/5 Zavrsna ocena: 17/25
Zavrsni komentar: Rad je OK , fino si uklopio stvari , ali ga zezaju praznoca i nedostatak veselih boja . Radu bih dala 2+ . Mada nemoj da te ova ocena obeshrabri , videla sam one druge bannere i mislim da imas bolje . Uz jos malo vezbe , upotrebe vise textura , brusheva i vise ideja ti ces ubrzo imati odlicne radove | |
|
LuUkA
Broj poruka : 185 Godina : 29 Reputation : 0 Datum upisa : 01.03.2009
| Naslov: Re: Pregled seta Ned Jan 24, 2010 2:11 pm | |
| | |
|
Vladimir Special member
Broj poruka : 2544 Godina : 30 Location : Subotica Reputation : 6 Datum upisa : 19.10.2008
| Naslov: Re: Pregled seta Ned Jan 24, 2010 4:44 pm | |
| Boje i coloring: Ne svidja mi se, mnogo si promenio kvalitet slike sa njom, kao sto naca kaze postala je skroz bleda... Ocena: 2/5 Texture i brushevi: Odlicna textura ali veoma prazna i neiskoriscena u potpunosti. Ocena: 3/5 Ideja: Nije lose... Ocena: 2/5 Font: Mnogo mi se svidja fora sa fontovima, zanimljivo je skroz Ocena: 5/5 Ostalo: Secenje je ok, slazem se sa Nacom da se vide greske oko kose kao i u donjem delu tela... Ocena: 3/5
Zavrsna ocena: 15/25
Zavrsni komentar: Fin rad, mada kazem da ga je upropastio coloring, bio bi lepsi mozda kada bi ubacio jos slika sa druge strane jer je ovako mnogo prazno, takodje mnogo kvari rad i taj prazan ram to si isto mogao da iskoristis... | |
|